Uncategorized

Nieuws: Onze webshop heeft nu een keurmerk

WebwinkelKeur logo

Onze webshop heeft nu een keurmerk bij WebwinkelKeur!

Qpro is constant in ontwikkeling en groeiende. Een keurmerk mocht dan natuurlijk niet ontbreken. Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze webshop het prestigieuze keurmerk van WebwinkelKeur heeft ontvangen. Dit keurmerk is een erkenning van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze online winkel. We zijn trots om dit nieuws met jullie te delen en willen graag uitleggen wat dit voor jullie als klanten betekent.

WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor veilig online winkelen. Ze hebben strenge criteria en richtlijnen opgesteld waaraan webshops moeten voldoen om het keurmerk te kunnen ontvangen. Deze criteria hebben betrekking op verschillende aspecten, zoals klantenservice, betrouwbaarheid, privacybeleid en transparantie.

Voordelen voor zowel klant als webshop

Het behalen van het keurmerk heeft vele voordelen voor zowel ons als webshop-eigenaar als voor jullie als klanten:

1. Betrouwbaarheid: Het keurmerk is een bewijs van onze betrouwbaarheid als webshop. Het laat zien dat we voldoen aan de eisen van WebwinkelKeur en dat we ons best doen om een positieve koopervaring te bieden. Ons bedrijfsprofiel op de website van WebwinkelKeur vindt u hier.

2. Klantvriendelijkheid: Het keurmerk houdt ook rekening met de klantvriendelijkheid van onze webshop. Dit betekent dat we ons best doen om jullie zo goed mogelijk te helpen bij vragen, problemen of retourzendingen. Wij zetten graag een stapje extra voor de klant. Klant is bij ons nog altijd koning. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

3. Transparantie: Als webshop zijn we verplicht om duidelijke informatie te verstrekken over onze producten, prijzen en leveringsvoorwaarden. Het keurmerk garandeert dat we aan deze eisen voldoen en dat jullie als klanten weten waar je aan toe bent.

4. Privacybescherming: Jullie privacy is voor ons van groot belang. Met het WebwinkelKeur-keurmerk kunnen jullie erop vertrouwen dat we zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens en dat deze niet worden misbruikt of gedeeld met derden.

5. Geschillencomissie: Mocht er onverhoopt toch een geschil ontstaan tussen ons en een klant, dan heeft WebwinkelKeur een geschillenbemiddelingsservice die kan helpen bij het vinden van een passende oplossing.

6. Recensies: Het keurmerk maakt het mogelijk voor onze klanten om een recensie achter te laten over ons. Zo kan je aan ons en andere klanten laten weten of je tevreden bent met onze service en producten.

We zijn ontzettend blij met het behalen van dit keurmerk, omdat het aantoont dat we ons inzetten voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen in onze webshop en beloven om dit vertrouwen te blijven verdienen. Als klant kun je het keurmerk herkennen aan het roze logo dat onderaan op onze website wordt getoond. Klik daar gerust op om de geldigheid van ons keurmerk te controleren.

Kortom, met het behalen van het keurmerk willen we laten zien dat we serieus bezig zijn met de tevredenheid van onze klanten en hun online winkelervaring. We streven ernaar om jullie de beste service te bieden en zijn altijd bereid om te luisteren naar jullie feedback. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen in onze webshop!