Alles voor de complete afwerking en verbetering van jouw vloeren, wanden en veiligheid

Kwaliteitsproducten

Ons assortiment bevat een breed scala aan producten die in de bouwsector worden gebruikt.

Maatwerk

Droogloop- en antislipmatten kunt u op maat bestellen. Na gemakkelijke plaatsing, direct beloopbaar.

Profielen voor vloer en wand

Profielen van messing, RVS, PVC of aluminium, voor elke uitstraling en locatie in huis hebben wij een product. Voor de trap, drempel of badkamer.

Creëer veiligheid

Antislip producten voor in en om het huis zorgen voor meer veiligheid en minder uitglijd gevaar. Matten voor buiten en binnen, profielen met grip voor op de trap en wandbescherming die schade voorkomen.

Voor de grote en de kleine klus

Gespecialiseerd in afbouwmaterialen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten die perfect zijn voor jouw projecten. Voor kleine renovaties en verbeteringen in en om huis, maar ook voor grotere bouwprojecten.

Bij Qpro koop je producten die ook door de professionals worden gebruikt, zoals aannemers, timmermannen en parketteurs.

“Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, de communicatie met de medewerkers van Qpro en de bestelde artikelen. Tevens een uitstekende bezorgservice die je ook op de hoogte houdt van de status van je bestelling. Absoluut een aanrader.”

J. van de Woude

Ruime keuze uit afwerkingen en mogelijkheid tot maatwerk

Stijlvolle profielen om je vloeren af te te werken, antislip oplossingen voor extra veiligheid of droogloopmatten om je entree schoon te houden, bij Qpro ben je aan het juiste adres.

De profielen komen in diverse varianten in afmeting en materiaal, in lange lengtes zodat je ze altijd op de juiste maat kan maken. Sommige producten kunt u zelfs op maat bestellen, zoals droogloopmatten.