Vlonderstrip R13 Tough Grip 5 x 100 cm zwart

14,11

Vlonderstrips zijn een mooie en robuuste keuze voor antislip in de tuin, terras, veranda of brug.

  • Maak een keuze uit één van de kleuren en afmetingen
  • Vul het aantal in wat je nodig hebt om een mooi pad te creëren
  • Bestel schroeven op kleur erbij
Artikelnummer: 3R13VLST5100Z Categorieën: ,
  • Vlonderstrip R13 Tough Grip 5 x 100 cm zwart Levering tussen de 2 en 15 werkdagen
  • Vlonderstrip R13 Tough Grip 5 x 100 cm zwart Europese kwaliteit

Beschrijving

Vlonderstrips zijn de perfecte keuze voor stijlvolle en duurzame buitenruimtes. Deze vlonderstrips zijn ontworpen om jouw terras, balkon, tuinpad, brug en andere buitenruimtes te verfraaien en veiliger te maken tot een prachtige en functionele vloer. Gemaakt van materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, daarom bieden onze vlonderstrips langdurige kwaliteit en weerstand tegen slijtage, verving, rotting en insecten. Je kunt jarenlang genieten van een mooie vloer zonder zorgen over de duurzaamheid.

Dankzij hun veelzijdigheid passen onze vlonderstrips bij elke smaak en stijl. Kies uit verschillende kleuren en afmetingen om de perfecte look voor jouw buitenruimte te creëren. Kies voor een contrasterende kleur om de veiligheid te verhogen, het looppad valt hierdoor meer op. Maar je kan ook kiezen voor een kleur die dichtbij de ondergrond komt zodat het zo min mogelijk het uiterlijk van jouw tuin veranderd.

De installatie van onze vlonderstrips is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Alle strips zijn voorgeboord, hierdoor kan je gemakkelijk de schroeven in het hout schroeven. Voor elke kleur strip is een bijpassende kleur schroef beschikbaar. Maak de ondergrond eerst goed vrij van stof en onkruid, schroef dan de strips vast aan het hout en creëer een mooi pad waarop je veilig kan lopen. Na het vastschroeven kan je gelijk over de vlonderstrips heen lopen of rijden. De strips zijn gemakkelijk schoon te houden met water en een bezem.

Kies voor onze vlonderstrips en transformeer jouw buitenruimte in een oase van schoonheid en functionaliteit. Met hun duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak zijn ze de ideale keuze voor een prachtige vloer die lang meegaat. Creëer de veilige buitenruimte van je dromen met onze vlonderstrips!

Specificaties

Breedte

5 cm

Lengte

100 cm

Kleur

Zwart

Dikte

4 mm

Bevestiging

Te schroeven

Temperatuurbestendigheid

-20 ℃ tot 80 ℃

Gerelateerde producten