Antislip tegelspray 500ml

81,68

Antislip tegelspray is een eenvoudige en effectieve manier om in relatief weinig tijd grote oppervlakten antislip te maken.

  • Uw badkamer is weer veilig binnen 5 minuten
  • 100 ml spray is goed voor ruim 1 vierkante meter
  • Levensduur van minimaal 5 jaar
  • Beschermt de tegel
Artikelnummer: 36000002 Categorieën: , ,

Beschrijving

Geen zin meer om voorzichtig op uw tenen te lopen omdat u bang bent om uit te glijden?

Antislip tegelspray is een eenvoudige en effectieve manier om in relatief weinig tijd grote oppervlakten antislip te maken. De antislipwaarde van de tegelspray is R11. De r-waarde geeft aan welk gripniveau een tegel heeft. R8 is hierbij de laagste waarde en R13 de hoogste. De spray wordt direct aangebracht op de tegel en laat geen gebruikssporen of vlekken achter. Bij het aanbrengen is geen dieptereiniging nodig. U hoeft het product alleen een paar minuten te laten inwerken om het vervolgens te neutraliseren met water. De spray kan overal toegepast worden waar natte en gladde vloeren een risico vormen voor zowel gasten, bezoekers als personeel.

De antislip tegelspray is enkele minuten na aanbrengen al volledig beloopbaar, ook met blote voeten. Het product is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen giftige chemicaliën of gevaarlijke oplosmiddelen. Ook remt de tegelspray de opbouw van schadelijke bacteriën. Zodoende is de tegelspray een milieuvriendelijke keuze en beschermt het de tegels. Voor een optimale werking en het behouden van de slipwaarden wordt geadviseerd om de behandelde vloer te reinigen met een zeepvrije ontvetter.

Vooral in de badkamer is dit een geliefd product. Keramische tegels, porselein en emaille zijn perfect met de tegelspray te behandelen. Met deze fles van 500 milliliter kan je circa 6-8 vierkante meter antislip gereed maken.

Op zoek naar meer antislip oplossingen? Kijk dan hier.

Specificaties

EAN code

8719189094978

Slipweerstand

R11

Gerelateerde producten