Antislip Tape standaard maat rol 50 mm x 18,3 m Zwart

60,31

Olie- en waterbestendige antislip tape grip van duurzaam materiaal. Om gladde oppervlaktes een stuk veiliger te maken. Te bestellen in drie verschillende maten en dertien verschillende kleuren.

Artikelnummer: 3ATST50BK Categorieën: ,

Beschrijving

Uitglijden en vallen kan ernstige verwondingen veroorzaken, en de risico’s zijn overal om ons heen – van natte badkamervloeren tot gladde trappen en opritten. Onze antislip tape is speciaal ontworpen om grip te bieden op gladde oppervlakken, zowel binnen als buiten. Met de duurzame en zelfklevende eigenschappen kan antislip tape eenvoudig worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals tegels, hout, beton en metaal.

Antislip tape kan op talloze plaatsen worden toegepast. Enkele populaire toepassingsgebieden zijn:

  • Bij entrees van kantoorpanden, winkels en huizen
  • Trappen, trappenhuizen, ladders en hellingen
  • Vloeren in badkamer, keuken en sauna
  • Zwembadranden en dekken
  • Fabrieksvloeren en magazijnen
  • Openbare ruimtes en winkels
  • Treden van machines en heftrucks

Onze antislip tape is eenvoudig te installeren en water- en oliebestendig. De tape is in verschillende breedtematen en kleuren beschikbaar. Hierdoor is er altijd wel een tape beschikbaar die naadloos bij uw interieur of exterieur past zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de ruimte. Bekijk hier ons antisliptape assortiment.

In het foto-overzicht vindt u meerdere praktijkvoorbeelden waarbij de tape is geïnstalleerd. De tapes in de praktijkvoorbeelden zijn in alle gevallen de zwarte variant. Dit is de meest toegepaste en gekozen variant.

Specificaties

Breedte

50 mm

Lengte

1830 cm

Kleur

Zwart

Gerelateerde producten