Uncategorized

Schade aan muren veroorzaakt door stoelen of deurklink?

Praktijkvoorbeeld Refelt PET Felt Akoestische panelen in studiekamer bibliotheek of universiteit. Bron: Studio Tho

Schade aan muren

We kennen het allemaal wel, tegen de muur aan stoten in een onoplettend moment met schade aan muren als gevolg. Of de deur te hard opengooien…. en boem! De deurklink knalt tegen de muur. Telkens weer op dezelfde plek. Door simpelweg te kleine ruimtes kan er ook schade ontstaan. En in wachtruimtes van een kliniek waar de stoelen dicht tegen de wand gepositioneerd staan. Even te ver naar achter met de stoel en je stoot al tegen de muur aan… een ongeluk zit in een klein hoekje. Door herhaaldelijke impact kan er schade ontstaan in de vorm van krassen, strepen en deuken.

Muurstootlijsten en akoestische panelen

Bij Qpro bieden we meerdere producten aan die jouw muren zullen beschermen tegen schade. Om grote of specifieke oppervlakken van je wanden te beschermen hebben we muurstootlijsten en akoestische panelen. Muurstootlijsten en akoestische panelen zijn in meerdere kleuren te bestellen, subtiel of uitgesproken. Ze kunnen opgaan in het interieur of juist eruit springen. De producten zijn makkelijk te installeren en makkelijk te onderhouden. Als handige extra bijkomstigheid zorgen de akoestische panelen voor een flinke geluidsdemping. Zo worden je wanden beschermd tegen schade én reduceer je geluidsoverlast. De muurstootlijsten en panelen hebben afmetingen waardoor goed de plekken van impact aangepakt kunnen worden. De producten lenen zich ook goed om de gehele wand te bekleden of om lambriseringen aan te brengen.

Hoekbeschermers en deurstoppers

Mocht de schade zich voornamelijk bevinden in de hoeken van de muren zijn onze hoekbeschermers een goede oplossing. De hoekbeschermers hebben een subtiel uiterlijk en kunnen tegen een flinke stoot. Om het probleem van de deurklink tegen te gaan kan je, naast muurstootlijsten, er ook voor kiezen om deurstoppers installeren. Op onze website bieden we meerdere deurstoppers aan. Deze dienen gemonteerd te worden aan de muur of op de grond. Zo komt de impact van de deurklink of de deur tegen de muurstopper aan. Probleem opgelost!